RBMwonen is ook te vinden op Facebook.

Polweg 6, 7234 ST, Wichmond, Gemeente Bronckhorst, Nederland

Prijs: VERKOCHT
Bekijk details
Foto's
Informatie-aanvraag
Map & omgeving
Object ID:
212
Prijs:
 VERKOCHT
Categorie:
Verkocht
Status:
actief
Type woning:
Woonboerderij
Perceelgrootte:
5.000 m2
Verwarming:
Ja
Bouwjaar:
1817
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Omschrijving van de woning:

In het typisch Achterhoekse coulisselandschap gelegen historische WOONBOERDERIJ “DE STICHT”, gebouwd in 1817 met de indeling van voorhuis en achterhuis/deel nog in originele staat.

De woonboerderij ligt in de buurtschap Delden met zowel vrij uitzicht over de landerijen alsmede uitzicht en beschutting van het bosgebied behorende bij landgoed Hackfort. 

Naast de woonboerderij met een inhoud van ca. 822 m3  zijn er nog een schuur/garage (85 m²), berging (35 m²) en schuur (92 m²) aanwezig met diverse gebruiksmogelijkheden.

De woonboerderij verkeert in gedateerde staat, renovatie is noodzakelijk. Een andere optie is sloop van de huidige boerderij en nieuwbouw iets verder ten zuiden van de huidige bebouwing (dit in nader overleg met en na goedkeuring van de gemeente Bronckhorst).

 

Indeling

Begane grond: Entree, hal, meterkast en toilet. Woonkamer met vaste kast en toegang tot een slaapkamer. De woonkeuken is voorzien van een hoekopstelling en met diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, elektrische kookplaat, vaatwasser en een koelkast. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers (10 en 6 m²). De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Bijkeuken met CV-opstelling (2011). Grote deelruimte.

1e Verdieping: Via vaste trap bereikbare overloop welke toegang geeft tot de slaapkamer (18 m²). Deze slaapkamer is voorzien van een dubbele vaste kast en gemakkelijk te scheiden naar twee slaapkamers.

De plattegrond geeft een goede indruk van een mogelijke indeling na verbouwing.


Kenmerken:

Bouwjaar 1817

Perceeloppervlakte ca. 5.000 m²

Totale inhoud woonboerderij  ca. 822  m³

Woonoppervlakte ca.  140  m²

 

Het perceel is reeds aangemeld voor de aanleg van glasvezel.

De woning ligt op ca. 3 kilometer van zowel het centrum van Vorden alsook het centrum van Hengelo (Gld) met goede voorzieningen en winkelbestand. Voor gebruik van het openbaar vervoer heeft Vorden een trein- en busstation en is Zutphen op ca. 10 autominuten goed bereikbaar.

 

Het perceel heeft nu nog een agrarische bestemming. Koper heeft de plicht om de bestemming om te zetten naar “Wonen”, de gemeente Bronckhorst heeft aangegeven medewerking te willen verlenen.

 

Eventueel is het in goed overleg met de gemeente Bronckhorst ook mogelijk om de woning te verplaatsen zodat er meer afstand ontstaat tot de buurwoning.

 

De woonboerderij met schuren wordt aangeboden op een totaal perceel van 5.000 m². Eventueel is het mogelijk om extra grond bij te kopen (maximaal 7.598 m²  a € 7,- /m² ) tot een totaal van 12.598 m² .

 

 

Perceelsituering is indicatief en dient in nader overleg vastgesteld te worden.

  

Verkoopproces is op basis van een bieden vanaf prijs van € 350.000,- k.k. met gunning onder voorbehoud.

 

 

 

Vraag informatie aan over deze woning
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht
Ontwikkeld en ondersteund door FW Real Estate Pro: Joomla vastgoed component