RBMwonen is ook te vinden op Facebook.

Marsweg 2, 4-45, 6988 BM, Lathum, Gelderland, Nederland

Prijs: €95.000
Bekijk details
Foto's
Informatie-aanvraag
Map & omgeving
Download de brochure
Object ID:
47
Prijs:
 €95.000
Categorie:
Te Koop
Status:
actief
Type woning:
Recreatiewoning
Perceelgrootte:
220 m2
Wonen:
45 m2
Verwarming:
Ja
Bouwjaar:
1997
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vloeren:
1
Omschrijving van de woning:

Met vrij uitzicht over de uiterwaarden en IJssel gelegen RECREATIECHALET (ca. 45 m²) met vrijstaande schuur. Perceel totaal groot circa 220 m² eigen grond.

Indeling

Entree, woonkamer met uitzicht over de IJssel, keuken met diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.

Kenmerken

Afmeting chalet ca. 4,5 m¹ x 10 m¹

Onderhoudsvriendelijke materialen, canexel wanden, kunststof kozijnen en voordeur met thermopane beglazing.

Overname gedeeltelijke inventaris is bespreekbaar.

Chalet aan het water met vanuit de woonkamer en vanaf het terras uniek vrij uitzicht over de meanderende IJssel met de uiterwaarden en uitzicht over de Postbank.

Het park Rhederlaagse meren is een onderdeel van “Succes Parken” en biedt tal van faciliteiten waaronder speeltuin, tennisbaan, zwembad, haven, supermarkt, restaurant etc. en uiteraard het zwem- /zandstrand van Rhederlaagse Meren.

De winkelsteden Arnhem en Doetinchem en Hanzestad Doesburg zijn op circa 10-15 autominuten bereikbaar en vanaf het park is het heerlijk wandelen, fietsen en recreëren met de Postbank op zichtafstand. Mooie fietspaden rondom de IJssel en op de Postbank en met het pondje naar Rheden en de Postbank is heel goed mogelijk.  

Goede ontsluiting, park is makkelijk bereikbaar vanaf onder andere de snelwegen A-12, A-50 en A358, ligging Centraal Nederland.

Tevens te koop van zelfde eigenaar raat 4, kavels 46, 47/48. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid tot een uniek geheel met 3 aaneensluitende kavels aan de IJssel totaal groot 671 m² eigen grond.

 

Vraagprijs € 95.000,- k.k.

Vraag informatie aan over deze woning
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht
Ontwikkeld en ondersteund door FW Real Estate Pro: Joomla vastgoed component